RizeninSesi
RizeninSesi
Bulutlu
İstanbul · 18°C
Bizi Takip Edin
08 Ekim 2026 - 18:40

UYUŞMADAN OLMUYOR MU?

Bir yıldan fazladır çeşitli kesimlere, özellikle de sanat camiasına uyuşturucu veya fuhuş operasyonları yapılıyor.

0 Paylaşım

 Her gün ekranlarda seyrettiğimiz sanatçılar, şarkıcılar veya sporcular, hatta seçilmiş belediye başkanları birer birer kodesi boyluyor. Operasyonlarsa hâlâ devam ediyor. İlginç bir rakam paylaşayım sizlerle. Türkiye’de cezaevlerindeki toplam mahkûm sayısının yaklaşık yüzde 35’ini, uyuşturucu suçlarından içerde olanlar oluşturuyor. Bu 135 bin kişi civarındakiler üreten, ticaretini yapan veya kullananlardan oluşuyor. İşte bunların içinde sinema, dizi sanatçıları, şarkıcı, türkücüler ve son zamanlarda adına fenomen denilen toplumları bir şekilde etkileyen kişiler var. Ne yazık ki çoğunu da para şımartmış; bu yüzden topluma tepeden bakıyorlar. Ne kadarı doğru bilinmez ama geçmişte mevlithanların ve bazı imam veya müezzinlerin de bu zıkkımı kullanmakta olduğunu duymuşluğumuz vardır. Sanki bütün bu meslek erbabı, beyinleri uyuşmadan iş yapamıyor. Şimdi birer birer operasyon yapılıp içeri tıkılıyor bunlar.


Aslına bakılırsa birileri bir yerlerden düğmeye bastı galiba. Baksanıza, yıllarca önce işlenen fail-i meçhul cinayetler, karanlık olaylar çorap söküğü gibi çözülüyor. Belki de çoğunluğun normal ölüm diye düşündüğü ama bizim içimize kurt düşüren çoğu cinayeti, kaza süsü verilmiş olayları belirli çevreler, belirli yapılar işlemiş de haberimiz yokmuş. Şimdi taşlar yerine oturunca iş anlaşılıyor. Tam bunları konuşacakken bu kez de pek anlamadığımız para işleri geldi ortaya. Fon olayı yani... Biz evimizde kuzu kuzu otururken birileri cebimizi, kasamızı, kesemizi boşaltıyormuş. Çok büyük bir vurgun yapmışlar. Onlar da müstahakkını bulacak. 


Anlayacağınız, gidişat memnuniyet verici. Çünkü bir ülkeyi adaletsizlik, liyakatsizlik, işi ehline vermemek yıkar. Eğer adaletin terazisi şaşmazsa, iş de ehline verilirse, işte o ülke yaşanacak bir ülke olur. Umarız öyle olur.   
Esenlikle efendim!

 

#uyuşturucu #camiasına #fuhuş

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!